Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nisekoi

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nisekoi

1389721065-U275536.jpg

Raku Ichijou to przeciętny licealista. Przy okazji jest też jedynym dziedzicem Rodziny Shuei-gumi, członków Yakuzy. Dziesięć lat temu chłopak złożył w tajemnicy przysięgę z pewną dziewczyną – obiecali sobie, że “wezmą ślub, gdy uda im się ponownie spotkać”. Od tamtego czasu Raku nigdy nie rozstał się z wisiorkiem jaki zostawiła mu tajemnicza ukochana.
Wtem pewnego dnia do klasy chłopaka przenosi się piękna dziewczyna o imieniu Chitoge Kirisaki. Ich kompatybilność jest gorzej niż zła i nie było chwili, kiedy ich interakcje nie doprowadziłyby do kłótni. Jednak z powodu dziwnego obrotu zdarzeń Raku i Chitoge zgadzają się udawać, że są kochającą się parą. Nawet mimo tego, że serce chłopaka bije dla jego innej koleżanki z klasy, Kosaki Onodera.

Źródło:Animezone

Trochę ode mnie: Anime ogólnie urzekło mnie po pierwszym odcinku, uśmiałem się wielokrotnie co już świadczy o świetnej komedii

postacie jak i kreska według mnie jest naprawdę fajna a efekty i szczegóły dopracowane, sama fabuła rozkręca się powoli aby zaskoczyć

nas pod sam koniec pierwszego odcinka, która nawiasem jest boska.

Moja ocena po pierwszym epie to 9,5/10

Perełka sezonu według mnie.

http://www.animezone.pl/odcinki-online_nisekoi

NJxbd4x.png

Opublikowano

Mój komentarz po obejrzeniu pierwszego odcinka:

HAHAHAHAHA

HAHAHAAHHAAHA

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Świetne anime :)

PS. Coś czuje że anime bedzie lepsze niż lubiany przeze mnie golden time :).

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Moja ocena po pierwszym epie to 9,5/10

Beka

@Top

Pierwszy odcinek nawet fajny, ale bardzo przewidywalny

Zaraz wiedziałem kto ma ten klucz

A co do tej "Beki" to każdy ma swoje gusta,

Chodziło mi o ocenianie po pierwszym odcinku xD

s2c77Oa.png

Opublikowano

No raczej, ja się po paru min domyśliłem. A co do tej "Beki" to każdy ma swoje gusta, jedni mają aku no hana w swojej topce a inni twierdzą że naruto to nadal arcydzieło.

NJxbd4x.png

Opublikowano

No raczej, ja się po paru min domyśliłem. A co do tej "Beki" to każdy ma swoje gusta, jedni mają aku no hana w swojej topce a inni twierdzą że naruto to nadal arcydzieło.

NARUTO TO NAJLEPRZE ANIME CO TY MORZESZ WIEDZIEC!!

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Spoczko, tylko nie dawaj ocen w przybliżeniu :) W sumie sam przybliżyłem, bo pisząc dobre miałem na myśli "jedno z lepszych w sezonie", aczkolwiek to tylko średniak wyłowiony w tym jeziorze. Jest kilka ciekawszych tytułów, które obiecują odrobinę więcej :D

Opublikowano

Spoczko, tylko nie dawaj ocen w przybliżeniu :) W sumie sam przybliżyłem, bo pisząc dobre miałem na myśli "jedno z lepszych w sezonie", aczkolwiek to tylko średniak wyłowiony w tym jeziorze. Jest kilka ciekawszych tytułów, które obiecują odrobinę więcej :D

E tam sam syf xD nie no niby są jakieś dobrze zapowiadające się tytuły ale kilka po drugich epach już spadło drastycznie także zobaczymy jak z nisekoi a ono ma potencjał żeby właśnie ta reszta była przyzwoita w porównaniu do reszty syfu.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Po pierwszym odcinku anime wydaje się dość fajne chociaż po przeczytaniu mangi wiedziałem co się stanie. Efekty są w miare dobre 8/10 ale nie podobaja mi się tła 5/10 :/ Zapowiada się dobry komedio-haremik :D

Takie pytanie do @Up, skąd wiecie kto ma "prawdziwy" klucz? :> Nawet w mandze to nie zostało jeszcze wyjaśnione :P

Nie bądź cham, daj + za wypociny ;)

Opublikowano

Po pierwszym odcinku anime wydaje się dość fajne chociaż po przeczytaniu mangi wiedziałem co się stanie. Efekty są w miare dobre 8/10 ale nie podobaja mi się tła 5/10 :/ Zapowiada się dobry komedio-haremik :D

Takie pytanie do @Up, skąd wiecie kto ma "prawdziwy" klucz? :> Nawet w mandze to nie zostało jeszcze wyjaśnione :P

Z tego co widziałem to jedna osoba ma i po pierwszym epie chyba każdy się domyślił, chyba że okażę się że jest kilka to zwracam honor, bo inaczej tego nie rozumiem.

NJxbd4x.png

Opublikowano

-Vasto- jeśli nie czytałeś mangi to nie czytaj tego na dole bo to spoiler :>

W mandze każda dziewczyna (są 3) ma klucz i z każdą spotkał się 10 lat temu i coś tam sobie przyrzekł. Teraz manga toczy się powoli wyjaśniająć jedno pytanie na 10 chapterow w których powstają dodatkowe 3 więc nwm jak to bd w animcu :>

Nie bądź cham, daj + za wypociny ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...